|
Forum lotnictwa To tu spotykają się pasjonaci lotnictwa by troszkę o nim podyskutować.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mick
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Śro 18:24, 22 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
napisalem tak jak bylo u mnie i na tej podstawie wysnulem taki wniosek. jak jest polaczenie prowizoryczne, tzn bez koncowki SMA-R - dziala bez zarzutu. Gdy podlaczylem wszystko z zastosowaniem tej koncowki pojawily sie spore zaklocenia - tzn w ogole nie slychac ze przychodza jakiekolwiek depesze. nie jestem z wyksztalcenia elektronikiem, wiec jezeli sie myle to przepraszam. Koncowke SMA-R zamontowal mi znajomy elektronik i uznalem ze bylo to zrobione dobrze
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Maciek P
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Śro 22:53, 22 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
To albo jest źle zrobiona albo masz złą instalację raczej ...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
meschiash
Gość
|
Wysłany: Wto 10:30, 12 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Temat przeklejony: Commtel JetScan Com 213
McGyver napisał: | Witam. Mam pytanie czy ktoś z was miał może stycznośc z gadzetem tego typu. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem takiegoż oto odbiornika i prosiłbym o jego klasyfikacje w hierarchii innych podobnych urządzeń. Ze sprzętu jestem zadowolony średnio. Będąc na lotnisku wszystko pięknie natomiast w domu (ok 10 km od lotniska) bardzo słabo, pomimo że na drodze w zasadzie nie ma wielkich zrodel interferencji. W gruncie rzeczy szukam rady czy zainwestowac w inny sprzet czy zlapac za drabine i zMcGayver'owac dipola ktory pozwoli slyszec cos wiecej niz tylko pilotow meldujacych sie do Manchester APP.
P.S. Jeśli ktoś ma dobry link do opisu konstrukcji antenki byłbym wysoce zobowiązany. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|